Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřový bůček | 1 kg |
kabanos | 1/2 kg |
vejce slepičí vařené (celé) | 3 ks |
vejce slepičí syrové (celé) | 4 ks |
majoránka | 1 lžíce |
drcený kmín | 1 lžička |
česnek | 4 stroužky |
vegeta | 2 lžičky |
sůl | 1 lžíce |
Postup: Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak... zobrazit recept
Postup: Nastrouháme si oloupaná jablíčka bez jádřinců.Do mísy prosijeme mouku, přidáme... zobrazit recept
Postup: Tagliatelle nebo špagety uvaříme v dostatečně osolené vodě (na 3 litry vody 3... zobrazit recept
Postup: Do hrnce dáme máslo a na něm osmažíme drobně nakrájenou cibuli. Zasypeme moukou... zobrazit recept
Postup: Smetanový špenát:Orestujeme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Říká se, že láska prochází žaludkem. Proto věříme, že si naši restauraci...